Μαθήματα Ισπανικών online μέσω Skype
 
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ
Συχνές ερωτήσεις
Συχνές ερωτήσεις
Συχνές ερωτήσεις
Μπορώ να κάνω ένα δοκιμαστικό μάθημα;
Ναι, μπορείς να κάνεις ένα μάθημα δωρεάν διάρκειας 20 λεπτών για να γνωρίσεις πώς λειτουργεί η e-spanishonline.com. 

Δεν ξέρω καθόλου ισπανικά. Μπορώ να ξεκινήσω μαθήματα ισπανικών στη σελίδα e-spanishonline;
Ναι, τα μαθήματα είναι για οποιοδήποτε επίπεδο ισπανικών. Επίσης, αν σε ενδιαφέρουν τα αναγνωρισμένα πτυχία, υπάρχουν μαθήματα ειδικά για το ΚΠΓ και DELE.

Απόκτησα το DELE C2. Μπορώ να κάνω μαθήματα για να διατηρήσω το επίπεδό μου;
Ναι, έχουμε ειδικό υλικό για προχωρημένα επίπεδα. Επίσης προσφέρουμε τα μαθήματα ομιλίας (παραγωγή προφορικού λόγου) διάρκειας 55 λεπτών, για να εξασκήσεις το προφορικό σου λόγο.

Μπορώ να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις DELE και ΚΠΓ με την σελίδα e-spanishonline;
Ναι, έχουμε ειδικό πρόγραμμα φτιαγμένο στα μέτρα σου, για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις το πτυχίο που σε ενδιαφέρει.

Υπάρχουν μαθήματα ισπανικών για έφηβους;
Ναι, έχουμε ειδικό υλικό για τους εφήβους. Αν το παιδί σας είναι μετάξι 12 και 17 ετών και ενδιαφέρετε για μαθήματα ισπανικών, εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε μια κράτηση. Στείλτε μας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επίσης προσφέρουμε μαθήματα για την προετοιμασία των εξετάσεων DELΕ B1 Escolar που απευθύνεται σε μαθητές μεταξύ 12 και 17 ετών. Το επίπεδο B1 Escolar βεβαιώνει την ικανότητα του χρήστη να καταλαβαίνει και να αντιδρά με ένα σωστό τρόπο απέναντι σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής.

Τι περιλαμβάνει το μάθημα;
Το μάθημα διαρκεί 55 λεπτά και περιλαμβάνει επίσης υλικό και γραμματική σύμφωνα με τις ανάγκες, ασκήσεις, την διόρθωση τους και την αποστολή τους μέσω e-mail. Επίσης, μετά το μάθημα, έχεις τον καθηγητή στη διάθεσή σου για να ρωτήσεις απορίες μέσω e-mail. Επιπλέον έχεις την δυνατότητα ακύρωσης του μαθήματος 24 ώρες πριν την έναρξη.

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα;
Εξαρτάται ποιο πρόγραμμα θέλεις να παρακολουθήσεις. Διάλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και απόλαυσε τα μαθήματα με έκπτωση με τα πακέτα των 5, 10 και 20 ωρών.

Πώς μπορώ να πληρώσω;
Μπορείς να πληρώσεις τα μαθήματά σου με μια πιστωτική κάρτα με ασφαλή τρόπο, με το σύστημα Pay pal. Ύστερα από την πληρωμή μπορούμε να ξεκινήσουμε το μάθημα. Αν ενδιαφέρεσαι για τα πακέτα ή θες να πληρώσεις με κατάθεση ή με web-banking επικοινώνησε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ +30 6944 922 833. Τα μαθήματα είναι νόμιμα. Εκδίδεται ΑΠΥ για τα ιδιαίτερα μαθήματα. Για τα μαθήματα μέσω διαδικτύου εκδίδεται ΑΠΥ+ 23% ΦΠΑ σύμφωνα με την νομοθεσία (2959/00 αρ. 14 παρ.13β ηλεκτρονικές υπηρεσίες). Αν έχεις κάποια απορία, μη διστάσεις, είμαστε στην διάθεση σου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω το μάθημα;
Είναι πολύ απλό. Για να ξεκινήσεις μαθήματα στην ιστοσελίδα, χρειάζεσαι μόνο:

Έναν υπολογιστή, μια σύνδεση στο Internet, μια web κάμερα και ακουστικά.
Ένα λογαριασμό στο Skype. Κατέβασε το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν από τη σελίδα www.skype.com και δημιούργησε το δικό σου λογαριασμό.
Τώρα μόνο πρέπει να διαλέξεις πoιo πρόγραμμα σου ταιριάζει, να κάνεις την κράτησή σου, να πληρώσεις το ποσό και ...ξεκινάς το μάθημά σου.

Χρειάζομαι κάποιο βιβλίο για να ξεκινήσω αυτά τα μαθήματα;
Η e-spanishonline.com διαθέτει υλικό για να δουλέψομε όλα τα επίπεδα και όλες τις δεξιότητες: κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου, παραγωγή προφορικού λόγου και κατανόηση προφορικού λόγου.
Αν τελικά αποφασείς να συνεχίζεις τα μαθήματα για ένα πιο μεγάλο διάστημα ή για ένα ολόκληρο χρόνο θα σου προτείνουμε κάποια βιβλία για να δουλέψουμε όλο το διάστημα αυτό.

Ποιος είναι ο καθηγητής μου;
Λέγομαι Natividad Peramos Soler και είμαι Διδάκτωρ ισπανικής φιλολογίας. Έχω μεγάλη εμπειρία ως καθηγήτρια ισπανικών ως ξένης γλώσσας.

Ποια είναι τα επίπεδα που προσφέρονται σε αυτά τα μαθήματα;
Τα επίπεδα που προσφέρονται είναι σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς.

Επίπεδο Α
Επίπεδο Α1
Επίπεδο Α2

Επίπεδο B
Επίπεδο Β1
Επίπεδο Β2

Επίπεδο Γ
Επίπεδο Γ1
Επίπεδο Γ2

Μπορώ να εγγραφώ στο Newsletter της e-spanishonline.com;
Βεβαίως και μπορείς, σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με τα νέα μας μέσω e-mail, παρακαλούμε συμπληρώσε το e-mail σου στην αρχική σελίδα. Με την εγγραφή σου θα λαμβάνεις το μηνιαίο newsletter.
Τα προσωπικά σου στοιχεία δε μοιράζονται ούτε ανταλλάσσονται με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες και φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων.

Ποιες μέρες μπορώ να κάνω τα μαθήματά μου;
Εσύ αποφασίζεις το ρυθμό των μαθημάτων και πότε θέλεις να κάνεις μάθημα. Υπάρχουν μαθήματα από Δευτέρα έως Παρασκευή σε ένα ευρύ ωράριο.

Μπορώ να ακυρώσω κάποιο μάθημα;
Ναι, βέβαια. Μπορείς να το κάνεις τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την ημερομηνία και την ώρα του μαθήματος που έχεις κλείσει, Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8.00 έως 16.00 (ωράριο Ελλάδας UTC/GMT / 2). Τα μαθήματα που δεν ακυρώνουνται εγκαίρως, χρεώνονται.
Επιτρέπονται μόνο 3 ακυρώσεις το μήνα.
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο μαθητής μετά από τα πρώτα 15 λεπτά του μαθήματος, τότε το μάθημα χρεώνεται.

Τι συμβαίνει αν στη διάρκεια του μαθήματος δεν λειτουργεί το πρόγραμμα Skype;
Αν στην διάρκεια του μαθήματος υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεση, μπορούμε να σταματήσουμε το μάθημα και να αναπληρώσουμε το χρόνο άλλη μέρα. Ο μαθητής δεν θα χάσει ποτέ χρόνο από το μάθημά του λόγω σύνδεσης.
Αν το πρόβλημα συνεχιστεί και δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τα μαθήματα εξαιτίας της σύνδεσης, τότε ακυρώνονται τα μαθήματα και επιστρέφονται τα χρήματα των μαθημάτων που δεν έχουν γίνει, σε περίπτωση που έχει αγοράσει πακέτο.

Έχουν ημερομηνία λήξης τα μαθήματα μου;
Ναι, εσύ έχεις ένα διάστημα 5 μηνών από την μέρα που πληρώνεις για να κάνεις τα μαθήματα. Αν σε αυτό το διάστημα δεν τα έχεις κάνει, τα χρήματα των μαθημάτων δεν θα επιστραφούν.