Μαθήματα Ισπανικών online μέσω Skype
 
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ

ΜΑΘΗΤΕΣ

category->description; ?> Πολλοί μαθητές έχουν ήδη δοκιμάσει τα μαθήματα ισπανικών online.

Χρυσαυγή Ζήκου (Κύπρος)
Η εμπειρία μου με την καθηγήτριά μου μέσω Skype ήταν πολύ αποτελεσματική και μου έδωσε αρκετό υλικό για να μελετήσω. Η εκπαίδευση εξ αποστάσεως δεν στερεί σε τίποτα σε σχέση με την διδασκαλεία στην τάξη. Εκτός από τα βιβλία, είχα πολλά κείμενα και ασκήσεις για να λύνω.
Κωνσταντίνα Γαστεράτου (Λαμία)
Τα μαθήματα ισπανικών με το Skype ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Παρόλο που για μένα ήταν η πρώτην φορά που έκανα μαθήματα με Skype πάντα αισθανόμουν σαν να ήμουνα στην τάξη. Οι ομιλίες γίνονται με πολύ ευκολία. Η διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας περνάει σε άλλες διαστάσεις ξεπερνώντας την απόσταση. Ευχαριστώ Νaty
Βάσια Μανδηλά (Κέρκυρα)
Aπό μικρή μου άρεσαν οι μεσογειακές γλώσσες, αφού τέλειωσα με τα ιταλικά γνώρισα τη Naty στο πανεπιστήμιο που δίδασκε ισπανικά... εκεί ξεκίνησαν όλα... λάτρεψα τα ισπανικά ακόμα περισσότερο κι αυτό χάρη στη Νaty... άμεσα ξεκίνησα ισπανικά μαζί της  και μέσα σε τέσσερις μήνες πήρα και το πτυχίο μου. Πλέον ζω Κέρκυρα και δεν ήθελα να αλλάξω καθηγήτρια...αλλά τώρα χάρη στα μαθήματα εξ αποστάσεως θα συνεχίσω κανονικά και για το τελευταίο πτυχίο.