Μαθήματα Ισπανικών online μέσω Skype
 
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ
Μαθήματα για εφήβους
Μαθήματα για εφήβους

Οι έφηβοι σε αντίθεση με τους ενήλικες χρειάζονται μια εκπαίδευση πιο δραστήρια. Πρέπει να νιώθουν ότι έχουν κίνητρο γι' αυτό που κάνουν. Γ' αυτό το λόγο όλο το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις. Οι ασκήσεις έχουν ως θέματα τη φιλία, το σχολείο, τις διακοπές, τον ελεύθερο χρόνο, την μουσική, το άθλημα, την τηλεόραση, η μόδα και τον κόσμο της νέας τεχνολογίας.

Αν το παιδί σας είναι μετάξι 12 και 17 ετών και ενδιαφέρεται για μαθήματα ισπανικών, εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε μια κράτηση. Στείλτε μας ένα e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επίσης προσφέρουμε μαθήματα για την προετοιμασία των εξετάσεων DELΕ B1 Escolar που απευθύνεται σε μαθητές μεταξύ 12 και 17 ετών. Το επίπεδο B1 Escolar βεβαιώνει την ικανότητα του χρήστη να καταλαβαίνει και να αντιδρά με ένα σωστό τρόπο απέναντι σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής.

Δοκίμασε δωρεάν ένα  μάθημα!