Μαθήματα Ισπανικών online μέσω Skype
 
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ
Όροι και προϋποθέσεις χρήσης
Πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα

Μπορείς να πληρώσεις τα μαθήματα σου με μια πιστωτική κάρτα με ασφαλές το σύστημα Paypal. Αν ενδιαφέρεσαι για τα πακέτα ή θες να πληρώσεις με κατάθεση (τραπεζικό έμβασμα) ή με web-banking επικοινώνησε στο e-mail info@e-spanishonline.com ή στο τηλ +30 6944 922 833. Αν χρησιμοποιείς web-banking ή πληρώσεις μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, μπορείς να μας στείλεις μετά με e-mail την απόδειξη της κατάθεσης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το «Όνομα Χρήστη» και το ονοματεπώνυμό σας. Αν έχεις κάποια απορία, μην διστάζεις, είμαστε στην διάθεση σου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Δεν φέρνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απάτης της πιστωτικής σας κάρτας ή μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών από τρίτους.

Ακύρωση του μαθήματος

Έχεις την δυνατότητα ακύρωσης του μαθήματος 24 ώρες πριν από την ημερομηνία και την ώρα του μαθήματος που έχεις κλείσει, Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8.00 έως 16.00 (ωράριο Ελλάδας UTC/GMT / 2). Τα μαθήματα που δεν ακυρώνονται εγκαίρως, χρεώνονται. Επιτρέπονται μόνο 3 ακυρώσεις το μήνα.
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο μαθητής μετά από τα πρώτα 15 λεπτά του μαθήματος, τότε το μάθημα χρεώνεται.

 
Τιμολόγια-Δελτίο παροχής υπηρεσιών

. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% (ηλεκτρονικές υπηρεσίες). 


Τα στοιχεία επαφής


Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που θα δηλώσες θα χρησιμοποιηθούν για απευθείας ενημέρωσή για νέες υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δύναται να αντιταχθεί στη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου για την προβολή ή προώθηση νέων υπηρεσιών. Η τήρηση των προσωπικών δεδομένων γίνεται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπονται κατόπιν εγγράφου αιτήματός του που μπορεί να απευθύνεται προς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα προσωπικά σου στοιχεία δε μοιράζονται ούτε ανταλλάσσονται με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες και φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων.