Μαθήματα Ισπανικών online μέσω Skype
 
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ SKYPE
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ SKYPE
Η ιστοσελίδα e-spanishonline σού επιτρέπει να κάνεις τα μαθήματά σου σε οποιοδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος και με το δικό σου ρυθμό, με έναν καθηγητή που παρακολουθεί το πρόοδό σου και θα σου λύνει όλες σου τις απορίες. Κάθε μάθημα εφαρμόζεται στο επίπεδό σου και στις μαθησιακές σου ανάγκες.

Μπορείς να κάνεις αυτά τα μαθήματα για να μαθαίνεις, να βελτιώνεις η να ασκείς τα Iσπανικά, για προσωπική ευχαρίστηση ή για επαγγελματικούς σκοπούς. Με έναν καθηγητή, φυσικό ομιλητή της Iσπανικής στη διάθεσή σου μπορείς να δουλέψεις όλες τις δεξιότητες . Το μάθημα online μέσω Skype διαρκεί 55 λεπτά και περιλαμβάνει το υλικό σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ασκήσεις, διόρθωση εργασιών και την αποστολή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Επίσης μετά το μάθημα έχεις την δυνατότητα να επικοινωνείς με τον καθηγητή σου ώστε να σου απαντάει σε όλες τις απορίες μέσω ηλεκτρονικόυ ταχυδρομείου.

Τα μαθήματα είναι οργανωμένα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή, για αυτό, εκτός από τα γενικά προγράμματα Iσπανικών, προσφέρουμε ειδικά προγράμματα για εφήβους και παιδιά, προετοιμασία για το ΚΠΓ (Kρατικó πιστοποιητικó γλωσσομάθειας) στην Ελλάδα και τα DELE (Diploma de español lengua extrajera), μαθήματα εξάσκησης του προφορικού λόγου, μαθήματα για φοιτητές ERASMUS και μαθήματα για να αποκτήσεις βασικές γνώσεις της Iσπανικής γλώσσας.